Sectes Secretes II

      En etapes anteriors estudiarem com va sorgir un nou llinatge, molt poderós, a l’Índia d’Alexandre el Gran, una estirp que compartia els poders del llinatge ari, junt amb les habilitats reptilianes. És tractava del llinatge ari-reptilià, una nissaga que prevaldrà sobre els altres i serà qui assumisca els objectius dels Illuminati. En aquesta època sorgeix Nikola Tesla (1856-1943) contacta amb una raça extraterrestre i comença a fabricar artefactes capaços de proporcionar a la raça humana la capacitat de comunicar-se obertament amb altres races alienígenes.

    Els pseudo-científics elaboren en torn de la seva persona teories sobre ovnis, sobre anti-gravetat i la teletransportació. Això afirmen els xarlatans per tant d’explicar la increïble quantitat d’invents que va fer el científic servi. Va sobrepassar a Edison en tots els treballs d’electromagnetisme i electromecànica, però a més, va ser el precursor de la robòtica, el control remot, el radar, els ordinadors, la balística i la física nuclear. En 1943, la Corte Suprema dels Estats Units l’acredità com el inventor de la radio, atribuïda a Marconi.


Nikola Tesla en su laboratorio (1889)

        
      Nikola Tesla va inventar una màquina capaç de produir energia il·limitada i inesgotable, la qual cosa faria del ser humà un ser lliure. Aquesta assumpte no va agradar gens als qui controlaven la raça humana, per això van optar per destruir el inventat per Tesla. Amb energia il·limitada al nostre abast , per que voldríem els diners? Les monedes i els bitllets son el millor invent per dominar al individu. Els controladors de la humanitat tenen el monopoli del or i dels diners. Nosaltres som lliures de guanyar tot el que vullgam, però sempre cobrarem en bitllets del govern. Els diners estan en mans d’un petit grup de bancs privats, propietats de les famílies mes riques del mon. El seu pla es controlar el cent per cent dels recursos financers del planeta, de manera que controlant el capital, puguin controlar les mercaderies i les matèries primes, amb la qual cosa poden controlar la nostra vida.

      A més de les aparicions marianes, en aquesta època son cada vegada més freqüents els avisaments de naus tripulades per diferents races. Sembla que venen del espai per ajudar-nos en la lluita contra al complot reptilià dels Illuminati. Les persones d’esta època així ho entenen i acceptaven el contacte sense el temor infós més tard per les pel·lícules i els governs, desitjosos de mantenir-nos en la més obscura de les ignoràncies.

      En realitat, el fenomen ovni està vinculat al naixement de la Guerra Freda entre capitalistes i comunistes els anys 50. El govern i els xarlatans no paren de parlar d’un imminent atac soviètic amb míssils espacials. El temor ocasiona una histèria entre els ciutadans americans que es passen hores i hores contemplant el cel per descobrir qualsevol indici d’atac nuclear o invasió del espai aeri americà. No tardaren en fer-se milers i milers d’avisaments sobre el cel. Un escèptic como Luis Alfonso Gámez va escriure en escepticos.es: "una nave extraterrestre visita la Tierra cada seis minutos. Sólo así se explica que, en los últimos 50 años, el 5% de la población mundial asegure haber sido testigo de las evoluciones de platillos volantes. Aunque la inmensa mayoría de las observaciones tiene su origen en percepciones erróneas de cuerpos astronómicos, de fenómenos atmosféricos, de aviones y helicópteros... cuando no en meras fabulaciones y fraudes; de los 200 millones de platillos volantes vistos en el cielo desde 1947, 4 millones son auténticos ingenios alienígenas, según estimaciones de los ufólogos más prudentes.

      Nuestro planeta es una especie de Benidorm cósmico al que acuden seres de todos los rincones de la galaxia y no precisamente con buenas intenciones. En 1991, «al menos un 2% de la población norteamericana presentaba los síntomas característicos de las personas que han sido abducidas. Es decir, llevadas al interior de ovnis por seres de apariencia extraterrestre para ser examinados minuciosamente y formar parte, además, de un estricto programa de 'seguimiento' a lo largo de toda su vida por parte de sus abductores» [Sierra, 1994]. A nadie puede extrañar, por lo tanto, que, a finales de los años 70, el ufólogo español ANDREAS FABER-KAISER hablase de los ovnis como del «problema número uno de la ciencia moderna»".

      Aquest assumpte va fer que, al principi, els militars mostraren molt interès pel fenomen, doncs intentaven dilucidar si els albirament d’ovnis es tractaven d’aparells soviètics o naus espacials. Es van formar grups de treball científics, com la Comissió Robertson, que desprès d’examinar els casos ovni dels arxius de les forces aèries nord-americanes, van concloure: “l’evidència presentada sobre ovnis no mostra indicació alguna de que el fenomen constituïsca una amenaça física per a la seguretat nacional”.

     No obstant això, els xarlatans continuaven afirmant que el llinatge ari-reptilià, per a apoderar-se del món, primer intentarà controlar a la resta de les sectes reptilianes, algunes molt poderoses i esteses pel planeta, com la dels jueus o l’Església de Roma. En aquests enfrontaments va ser quan Carlos Teodoro, Elector de Baviera, va proclamar la prohibició dels Illuminati (1784), els quals es van refugiar a Amèrica. La resposta dels Illuminati no es va fer esperar i van desencadenar la I Guerra Mundial, com resultat del complot d’aquest llinatge per a destruir a la noblesa alemanya i, de pas, eliminar el llinatge dels tsars, per a substituir-ho per la filosofia comunista, que lluitaria contra el capitalisme i entregaria Europa a les mans dels Illuminati. El segon pas seria unificar a la major part de les nacions de la Terra davall un govern amb mà de ferro. Per a això es va crear la Societat Tule, germen del partit nazi.

     Mentrestant, els Pleiadians i els Andromedans, iniciaven un cicle d’aparicions, conegudes com les aparicions marianes, de les que hem parlat abans. Els extraterrestres es comunicaven directament amb el poble, amb les persones més humils. Les seues advertències anunciaven guerres i desolació per a l’home. Demanaven l’oració i la fe, junt amb l’edificació d’esglésies en llocs determinats, punts energètics de la Terra que potenciaven l’energia dels creients, alimentant, de pas, la seva propia.

11. Els nazis, aliats i Bilderberg (1930-1960)

      Ha sigut l’etapa més violenta, sanguinària i despietada de l’home sobre la terra. Les atrocitats comeses durant la Segona Guerra Mundial van des de l’extermini de milions de persones, fins a l’arrasament de ciutats senceres. Els crims contra la humanitat comesos mai van conèixer parangó en la història de la humanitat.

      La Societat Tule es va convertir en el partit Nazi, pujant al poder a un titella creat del no-res, conegut com Adolf Hitler, igual que van fer antigament els Nefilim, que utilitzaven als humans com a peons per a dirimir els seus conflictes. La nova secta expulsada d’Europa i refermada als EUA, els Illuminati, va desencadenar una guerra per a destruir a les sectes preeminents: el llinatge sionista i el llinatge de les cases reals d’Anglaterra i Rússia.

     Aquest sofriment va espitjar a les persones a refugiar-se en sectes religioses i a desitjar relacions amb extraterrestres benefactors. Desprès de la destrucció es va produir la revolució tecnològica que acabà dominant al propi home. Les nacions agrupades van crear l’ONU i la defensa els drets humans i dels principis fonamentals. Aquest organisme pretenia actuar a nivell planetari, però, en la realitat, les decisions seves estan molt determinades per les potències vencedores.

     La societat occidental, el món sencer, havia lluitat per la llibertat, per a esclafar el nazisme i els règims totalitaris. Encara que els nazis comptaven amb uns aliats despietats, el llinatge ari-reptilià, els vencedors també van caure en la influència maligna per defensar els interessos de la classe dominant. Les sectes reptilianes, temoroses de perdre el seu control de la humanitat, es van reagrupar fundant el Club Bilderberg. Això va donar un nou gir als esdeveniments. Mentre milions de persones s’entregaven a la celebració de la victòria de la llibertat, els dirigents americans i russos s’embadalien amb els “joguets” bèl·lics i la tecnologia alemanya quedava a mercè dels guanyadors.

     Gràcies a les noves tecnologies i estratègies bèl·liques obtingudes a través de les sessions espiritistes, Alemanya va agranar del mapa a l’Europa que havia gosat expulsar als Illuminati. Eliminats els tsars rusos, es va crear un model polític, el comunisme, capaç de dominar el vast imperi rus a través de les guerres i els enfrontaments humans, que al seu torn alimentaven els Nefilim. Els reptilians van unir a totes les sectes reptilianes davall el domini dels Iluminatti, que controlaven EUA i el llinatge real d’Anglaterra, excepte als hitlerians i al emperador japonès. Els contactes que els mèdiums de Hitler tenien amb els extraterrestres que s’autodenominaven aris (llinatge ari-rèptil van deixar d’ajudar als enginyers nazis. Les noves armes definitives, que acabarien amb qualsevol resistència aliada no van arribar mai i Europa va recuperar la seua hegemonia, encara que ja no tornaria a ser la mateixa. A partir de llavors una nova potència exerciria en solitari el seu domini, els EUA i la secta dels Illuminati.

     Això sí que van haver de cedir part del seu poder al Club Bilderberg, on estaven representats tots els llinatges, les cases reals, la banca i les empreses més poderoses i, del costat de les sectes: l’Església del Vaticà, els Illuminati i el llinatge jueu, com a sectes principals. Este club pretén aconseguir un Nou Orde Mundial, que significava el control total de l’home. A qui es va oposar el llinatge reptilià, com els japonesos, el castic va ser terrible, es van tornar a utilitzar les armes nuclears (com havien fet en Mohenjo Daró) però no sobre el llinatge rèptil dels emperadors, sinó sobre les ciutats humanes. Açò va bastar perquè Japó es rendira. A partir de llavors, va ser vigilat perquè no pogués tornar a trair els plans del Club Bildelberg.

      A partir d’ara les relacions amb els reptilians ja no es farien a través de l’espiritisme o el control mental dels líders humans. Ara es va utilitzar als grisos (extraterrestres d’origen reptil-insectoide), dominats pels llinatges rèptils, com a intermediaris amb els aliats. Es va crear el programa Majestic 12, l’objectiu del qual era mantenir l’home en la ignorància sobre els extraterrestres. Aquest nom, suposadament, es el nom en clau d’un comitè secret de científics, líders militars i funcionaris del govern, suposadament format en 1947, per ordre del president Harry S. Truman, per investigar el conegut com incident Roswell (Nuevo México), l’accident d’una suposada nau alienígena tripulada.




      Mentrestant els aliats humans eren enganyats pels reptilians, fent-los creure que col·laboraven amb una civilització vinguda de l’espai, que ens anava a ajudar amb els seus joguets tecnològics. Quincalles a canvi de seguir les pautes marcades pels llinatges reptiloides.

     Els grisos son els extraterrestre mes populars i els mes representats en vídeos, revistes i pel·lícules. Tenen una estatura de 1’20 m, amb enormes cabots calbs, cossos de pell grisa, fràgils i sense pels, el nas petit o sense, boca menuda, sense orelles ni òrgans reproductors visibles i els ulls molt rodons. Aquests alienígenes ja fa mils i mils d’anys que habiten la Terra i estan representats en l’art prehistòric

      Es de domini públic entre la comunitat ovni que durant la II Guerra Mundial, Hitler i els nazis estaven confabulats amb els grisos. Diuen que els grisos van proporcionar la tecnologia avançada de les armes de guerra.

12. El principi de la globalització (1960-1999)

     Esta etapa representa el final del món lliure. La humanitat va perdre els forts valors pels que era capaç d’entregar la seua vida: la família, la nació, les creences religioses i els valors humans. La premsa era també al principi lliure i tenia poder, perquè podien fer dimitir a presidents de govern dels EUA, si se’ls agarrava en la corrupció. Els periòdics, la ràdio i una televisió incipient, no aconseguien canviar d’idees a cap família que es regia per les lleis tradicionals. No hi havia cambres, en cada cantó i no obstant això les ciutats eren més segures que hui.

     Llavors el concepte de globalització defès pel Club Bildelberg va començar a funcionar, i el club va guanyar més poder que va utilitzar per a anar a poc a poc llevant les llibertats individuals. Amb ajuda d’Internet, els ordinadors, els diners de plàstic, els mòbils… va ser cada vegada més fàcil controlar tots els individus.

     Però a més va existir un altre fet fonamental, quelcom que encara avui no s’ha revelat. El fet es que durant l’exploració espacial ens trobem amb altres cultures extraterrestres. Eixa va ser la causa que des dels viatges Apol·lo a la lluna, l’exploració espacial es congelés. Allí fora, hi havia sers esperant-nos. Però als nostres dirigents no els va interessar dir la veritat i ho van ocultar tot.

     La unió conjunta dels dos llinatges principals, el jueu i els Illuminati, va crear una força irresistible. El control financer de les principals multinacionals i el dels organismes planetaris com l’ONU, va possibilitar que els països foren conquistats financerament i dominats políticament, amb la manipulació dels dirigents de les diferents nacions, que es van rendir al lideratge d’EUA i URSS. Però no sols es pretenia manipular i controlar els dirigents, també a tota la humanitat. Un control mental exercit des de diferents àmbits. La joventut dirigida a través de la música pop, amb uns ideals controlats que els impulsaven cap a l’hedonisme, el gaudi individual, espentada al consum de drogues, disposta a abandonar els ideals del benestar comú. Es potencia una llarga educació que fa que la joventut s’allargue fins als trenta i tants. Mentrestant, els fills viuen còmodament a casa dels pares als que dominen. Assumir responsabilitats d’adult, és quelcom que es retarda fins als 35 anys.

     Increïble! Però, cert. Jo crec que estan pirats els que sostenen aquestes teories conspiraries, disenyadess per extraterrestres reptilians que pretenen el control de la Humanitat. Ara bé, com lluitar contra tanta ignorància, si no és coneixent un poc les parides que amollen? Son exagerats els seus arguments, desmesurats, acientífics i increïbles. Però, encara no s’ha acabat la cosa aquí: siguem llegint.

     La televisió, un invent reptilià per controlar l’home, es va ficar en la casa de cada família, va tallar la comunicació entre els diferents membres i va captar l’atenció de tots per a propiciar una actitud passiva i contemplativa dels successos. A partir d’ara el que digués les telenotícies seria la veritat. La família va ser atacada i es van destruir la seua estructura i creences, a través dels mitjans de comunicació. Primer es va llevar el lideratge familiar al pare, distribuint-ho entre els fills. Aquests es converteixen en autèntics tirans. Els pares tenen por d’exercir una educació amb autoritat i respecte, ja que açò està mal vist. Els xiquets poden denunciar els seus pares si no es presten als seus capritxos.

     La religió es va desvincular de la moral i de la filosofia individual, característiques essencials de la societat occidental. Amb el Vaticà en mans de l’elit mundial col·laboradora dels extraterrestres, es va tornar als preceptes i ortodòxies antigues. Arrere va quedar la Teoria de l’alliberament o altres fórmules que pretenien adaptar l’Església als nous temps. El fi era precisament la ruptura església-societat.

    Els conceptes de nació i pàtria, es van substituir per organitzacions a nivell global, com l’ONU o el FMI. Els controladors de la humanitat potencien l’agrupament dels països en blocs, i es relega cada vegada més la independència i operativitat de la nació. Açò es fa a fi de menyscabar un altre dels perills pels quals el ser humà lluita i es rebel·la: la defensa del seu país.

    La major part dels governs, de d’acord amb el projecte Majestic 12, neguen l’existència de qualsevol succés ovni o de successos paranormals. Només la realitat de les telenotícies existeix per als espectadors alienats; la resta de coses són rares i les diuen persones a qui és necessari no tindre en compte i riure’s d’elles.

    Unes quantes empreses comencen a monopolitzar el mercat dels aliments i dels laboratoris mèdics. Apareixen els aliments transgènics que perden el seu caràcter natural, al mateix temps que es converteixen en patents i productes controlats per poderosos laboratoris. Els aliments manipulats genèticament provoquen malalties noves que són tractades per fàrmacs produïts per estos mateixos laboratoris. El ser humà, la seua naturalesa i el seu cos són atacats químicament per productes artificials que anul·len la seua força i promouen la dependència i l’esclavisme.

    El moviment naturalista, que sorgeix per a defendre al planeta de la sobreexplotació humana, és igualment sabotejat, ocupat i subvencionat per l’elit mundial, convertint a estes organitzacions en pseudo ecologistes.

    Els aliats que van vèncer a Alemanya, van obtindré nous coneixements tècnics dels nazis, els quals els van permetre llançar-se a una carrera espacial, fomentada per l’elit. En a penes deu anys s’aconsegueix un avanç espectacular i l’home arriba a la lluna. I de repent, tot el que es refereix a la carrera espacial se silencia. De sobte, com va passar amb les piràmides, el que vam ser capaços de fer en deu anys, no vam ser capaços de millorar-ho en cinquanta. La raó del silenci va ser que els països de la carrera espacial van comprovar que no estàvem sols i que l’espai estava molt concorregut. A males penes se silencien les fotos que ells mateixos prenen i que mostren tot tipus de naus i instal·lacions en la cara oculta de la Lluna i Mart. Amb l’ajuda de les naus dels grisos, al servici dels reptilians, l’home començava a reclamar el seu territori contra els altres extraterrestres. El següent pas, més ambiciós, es van convèncer els dirigents polítics que la Terra corria perill pel calfament global i era necessari establir una colònia a Mart, per a salvaguardar la cultura humana. Aquest projecte es coneix com a Alternativa3.

     Les grans companyies industrials tenen planificat un lloc per a guardar els arxius informàtics, en cas de un desastre natural o un atemptat terrorista. Aquest lloc es coneix com centre de recuperació davant els desastres o DRS i es localitzen al planeta Mart.



      En realitat, Alternativa3, era un documental gravat per Anglia TV l’any 1977, el qual estava previst emetre el dia dels Sants Innocents, parodiant la broma de La Guerra dels Mons de H.G. Wells narrada per radio pel cineasta Orson Welles. En el vídeo s’assegurava que s’havien construït colònies en la Lluna i Mart on estaven traslladant a la gent de la Terra, ja que la vida en el nostre planeta tenia els dies contats.

      A pesar de la informació anterior, els visionaris pesudo científics, van continuar defensant aquesta historia. Segons ells, gràcies al crono-visor i a la tecnologia de tele transportació, es va fundar una colònia en el planeta roig i es va reivindicar també esta conquista. No obstant això la base va ser saquejada i destruïda i els humans que en ella estaven van morir. Davant del fracàs de l’Alternativa3, es va començar amb l’Alternativa4, la qual cosa suposava aplicar tecnologia per a canviar o mitigar el calfament del clima del planeta, al mateix temps que per a produir “desastres naturals” (amb el mecanisme denominat Haarp o The High Frequency Active Auroral Research Program), que junt amb les morts per l’alimentació ocasionades pel menjar fem i pels medicaments, s’aconseguiria detindre la superpoblació i invertir el procés, només així s’aconseguiria salvar el planeta.

     Les altres races extraterrestres van intentar contactar amb la raça humana per explicar-los que ells no eres els roïns, sinó que eren una alternativa als grisos (peons dels Annunakis). No obstant això, el control dels reptilians va impedir que aquets intents triomfaren. Els nostres dirigents van ser enganyats, arribant inclús a perseguir militarment als ovnis d’aquestes civilitzacions amigues.

    A finals del període, un nou fenomen va començar a aglutinar, primer a la joventut i després a la resta de la població, canviant el món conegut per un altre de nou. La informàtica i, sobretot Internet, van ser les ferramentes de comunicació i la nova revolució del segle XX. Recordem que els pseudo-científics defensaven, com hem vist més amunt en aquest escrit, la posició de que Internet i els ordinadors servien per a suprimir les llibertades individuals i per a controlar els individus. Ara, quan fan la historia del segle XX, modificant els seus criteris, afirmen que la xarxa va permetre l’organització, comunicació i difusió de qualsevol tipus d’idees, al marge dels totpoderosos telenotícies. La gent cansada d’escoltar les quatre notícies diàries, repetides en tots els mitjans, va començar a buscar alternatives. Cada individu podia generar notícies seues i ser periodista, o passar la informació rebuda a altres. La revolució d’Internet suposava una clara amenaça per al poder mundial dels Annunakis. Havia començat la batalla per l’era digital.

    La xarxa va ser utilitzada pels apocalíptics per terroritzar als incautes, estenent noves profecies del final dels temps, assegurant que la nostra societat i el nostre benestar podria acabar per culpa d’una fallada generalitzat dels ordinadors, la falta d’energia, la caiguda d’un meteorit o milers d’amenaces més que pareixien cerndre’s sobre els nostres caps.

13. Del 2000 fins als nostres dies

NOTA: Vos recorde que aquestes coses no les dic jo, ni les pense! Son un resum del que pensen el creients en les teoríes de la conspiració
   
    L’època que ens ha tocat viure està caracteritzada per la globalització, tant de l’economia com de les decisions polítiques. El seu fi és obtenir el control total de tots nosaltres. Per a això han aconseguit posar fi a les nostres llibertats i drets fonamentals, emparant-se sempre en situacions creades que “justifiquen totes les accions empreses”, com els suposats atemptats terroristes.

     La segona característica del nostre temps és l’ocultació permanent, per part dels governs, de tot allò que s’ha relacionat amb el fenomen ovni i amb les civilitzacions extraterrestres que ens visiten per a aprofitar-se de nosaltres o per a ajudar-nos. El fenomen ovni s’ha multiplicat i són nombrosos els albiraments sobre la Casa Blanca o sobrevolant les principals capitals del món, en les desfilades militars…

    Un altra característica engloba a les altres dos i es manifestarà en una data: “desembre del 2012”. Qualsevol classe de conjectures, de prediccions conflueixen en esta data, cada vegada més pròxima.

     Els astrònoms han estat observant el que s’assumia que era un cometa acostant-se al nostre sistema solar. Aquesta informació no era secreta, però quan van començar a comprendre el que realment era, van deixar d’informar. Els científics han comprovat que no es tracta d’un cometa, sinó d’una massa gran amb les característiques d’un planeta que està entrant al nostre sistema solar en sentit contrari a les òrbites dels altres planetes, dirigint-se cap a una trajectòria intermitja entre la Terra i Júpiter. Els xarlatans diuen que es tracta d’una nau extraterrestre, l’anomenada “Donzell” en el llibre de les Revelacions. Esta Nau Estel·lar de Batalla Donzell (Battlestar Wormwood) pertany a la facció Anunnaki de Nibiru i el seu objectiu és constituir-se com el relleu del planeta Niburu que ara es troba lluny de la Terra, en les Plèiades. El seu objectiu és controlar la Terra, pla a què s’oposen els Anunnaki Jehovians que pretenen destruir eixe cos celeste amb polsos sònics. En tot cas, si ells no fan açò, l’Aliança Guardiana (Guardian Alliance) dels Extraterrestres de les forces de la Llum que estan ajudant a la Terra, ho fragmentaran i redirigiran fora del nostre planeta.



     El planeta Nibiru està habitat pels Anunnaki Nibiruans, els que van jugar un paper important com "déus" del nostre antic i mitològic passat, donant-li forma a la nostra evolució i al futur. Aquest control extraterrestre encara continua i han enviat la nau estel·lar Donzell per a activar les energies d’un acumulador que es troba davall de Stonehenge, un mecanisme conegut com a Vidre Diodic Nibiruà (CDN) instal·lat fa 25 mil anys. Aquest sistema de vidre massís, al ser activat per Nibiru via Nau Estel·lar de Batalla Donzell (Battlestar Wormwood), emanarà un feix d’energia cap a la superfície terrestre, fins al punt que es troba l’artèria principal d’energia, activant-se així tota la xarxa de línies energètiques, composta per setze braços que recorren la Terra, formant el que s’anomena Matriu de Tauler o Matriu Miguel-María o Matriu de l’Arcàngel Miguel. Aquesta matriu de Vidre Diodic Nibiruà, per mitjà de ressonància, incideix sobre el principal vòrtex central electromagnètic, conegut com Merkaba, localitzat en el cos humà i que ho posa en contacte amb el nucli planetari, aconseguint invertir els codis humans d’ADN o implantar mecanismes de control mental, com són l’implant "vola o lluita" i l’implant de la “culpa".


Suposades imatges de la Nau Estel·lar de Batalla Donzell 

     Alguns objectes de grans mides estan acostant-se a la Terra molt ràpidament, pots comprovar-ho en la web SKY-MAP.ORG introduint les següents coordenades per a veure dels objectes: 19 25 12 -89 46 03 – el gran objecte primer; 16 19 35 -88 43 10 – un objecte cilíndric i 02 26 39 -89 43 13 – l’objecte com un cercle.

      Aquests mecanismes són controlats per un govern en l’ombra, cada dia més poderós. Ara aquest grup pretén prendre directament el control de la primera potència mundial i, a través d’ella, manejar a la resta del planeta. L’11 de Setembre de 2011 va ser la data triada per al ritual Illuminati. El món sencer es connectava davant de les imatges de les torres bessones de New York “atacades”. El Pentàgon, centre del poder militar, va ser atacat amb míssils que van produir una alarma, aprofitada per a prendre el control d’este complex des de dins. Un colp d’estat s’havia produït davant de la mirada del planeta i, no obstant això, els mitjans de comunicació van fabricar un enemic comú d’occident: l’organització terrorista al-Qaeda i el seu líder Ben Laden. La III Guerra mundial havia esclatat. Una guerra fantasma contra la humanitat. Diversos atemptats es van succeir després per a donar continuïtat a la farsa. Tots ells seguint el ritual de la numerologia Illuminati, sent el de Madrid un d’ells el 11-M.

     Aquesta guerra falsa va justificar la instal·lació generalitzada de cambres de video en els carrers, els controls en els aeroports, el control de les comunicacions en els telèfons, en Internet…. Qualsevol ciutadà podia ser seguit a través de les cambres, els diners de plàstic, els seus passos pels aeroports, etc. La població va assumir submisament les mesures de control i els ciutadans es van convertir en sers servils i obedients. Es van endurir les mesures en tots els aspectes de la vida, fins al fumar o el tràfic, aplegant a l’extrem de castigar amb penes de presó algunes de les infraccions de les normes de tràfic.

     També es criminalitzen les descàrregues en Internet i s’arriba a dir que la xarxa la utilitzen els terroristes per als seus atemptats. Als ciutadans se’ls copia tot el que fan en la xarxa (els seus missatges, les pàgines que visiten….) i açò es veu normal. Apareixen les xarxes socials on s’anima als jóvens a comptar-ho tot, a pujar-ho tot, que ells mateixos siguin els carcellers de la seua vida i proporcionen a l’estat la informació de tot el que fan.

     Els diferents llinatges del poder pugnen pel control de l’Església de Roma. Tradicionalment havien sigut els jesuïtes espanyols els que controlaven Roma, però gràcies a diferents maniobres, es fa amb el tron l’actual Papa Benet XVI, nascut Joseph Aloisius Ratzinger, de tendència Illuminati i pro nazi.

     A fi de controlar la superpoblació del planeta es debilita la salut dels humans, convertint-los en malalts propicis a patir totes les infeccions del tipus de la grip porcina, la grip aviària… és a dir, mutacions del virus H1N1, que inclouen la grip espanyola (extinta en la vida silvestre) i la grip bovina, a més de les anteriors mencionades. No obstant això aquests intents fracassen; en canvi, la Trilateral aconsegueix avanços significatius en la manipulació dels aliments, provocant grans masses de població amb obesitat. Açò provoca una degeneració en l’home que veu com inexorablement va perdent capacitat reproductora amb una dràstica disminució d’espermatozoides en els barons.

     Es llança la guerra de sexes i la condemna de la “violència masclista”. Els mitjans de comunicació donen un protagonisme sense igual als assassinats i a la violència de gènere. Es creen ministeris d’igualtat i es realitzen persecucions i escarni públic dels assassins. Els fins són atacar la família com a cèl·lula social principal i afavorir l’individualisme.

     Durant aquest període els estats capitalistes pateixen una voràgine financera que els impulsa a gastar el paper moneda del planeta, com si ho estigueren cremant, la qual cosa es traduïx en una aparent endeutament inabordable dels bancs i les empreses, que aprofiten l’ocasió per a augmentar els seus recursos monetaris amb aportacions dels diners comuns de tots els humans, al temps, que emparant-se en l’escassetat monetària, despatxen els treballadors o els exigeixen més hores de treball i menys sou. L’energia i les matèries primeres es converteixen en elements de poder per a dominar pobles i estats.

     Continuen utilitzant-se armes silencioses de destrucció massiva, com l’Haarp; armes psicotròniques, rajos làser i la Guerra Climàtica contra els estats que no accepten el control i les normes reptilianes i, per damunt del tot, com a sistema per a anar eliminant població de determinades zones superpoblades.

     Durant esta dècada, es va formant un eix entre Xina i Rússia que s’oposa als EUA i Europa, aglutinant al seu voltant un focus de dissidència format per països com Iran, Sud-Amèrica, Corea del Nord… Ara tot el món està alineat en dos blocs. Les democràcies europees es converteixen en una pantomima, on els ciutadans voten titelles que no tenen poder real. Les decisions es prenen en el G20, G10, G8 G2…

     Els mitjans de manipulació social, la TV, la música, el cine… perden terreny davant de l’impuls imparable d’Internet. Els ciutadans, encara que espiats, es comuniquen, s’organitzen, manifesten les seues opinions i van trobant notícies verdaderes que els van fent despertar. La Vertadera Història és comptada i es contraposa a l’oficial. Cada vegada més gent es qüestiona la realitat en què viu. Els Estats arriben a tallar i prohibir Internet, convertint-lo en arma de propaganda. No obstant això, els ciutadans troben la forma de comunicar-se amb els seus mòbils. La revolució està en marxa. Alguns països com Islàndia diuen no al sistema financer i a la seva esclavitud.

     Una vegada superada la data de l’any 2.000 i la por del mil·lenni, reapareix una nova data, el 2012, on els profetes ens amenacen amb violentes erupcions solars, meteorits, epidèmies… No obstant això, en la xarxa els bloguers donen una altra informació. Encara hi ha esperança. El 2012 serà l’any de l’alliberament, de l’ascensió de l’home que serà alliberat finalment de la seua esclavitud.

     El nostre planeta pareix amenaçat per qualsevol classe de catàstrofes. El terratrèmol del Japó demostra com una catàstrofe pot posar fora de combat a una potència de primer orde, i és que el nombre de terratrèmols, volcans i fenòmens meteorològics extrems s’han disparat en el nostre planeta. Els que pronosticaven el final dels temps per al 2012, argumenten que tot açò és només el principi.

      Esta web argentina està preparant el personal per a l’arribada dels extraterrestres i “per a les situacions que ocorreran l’any 2012 . 


     “Veuràs que fem una especial insistència en la Meditació de l’Arbre de la Vida ensenyada pel Mestre Kabalista Sahú Ari Merek , a causa dels complexos problemes neurològics i del sistema immune que ocasionaran , les modificacions de l’electromagnetisme terrestre , ocasionades pel sol , i que impactaran fortament en l’electricitat que regix al biotip humà”.

     Per a agreujar més les coses, al final de la primera dècada del segle XXI, es desencadena una crisi econòmica, que lluny de tindre fi, s’expansiona engolint països europeus que queden sumits en la misèria. Retalls en la qualitat de vida que llancen la població al carrer en continues i ineficaces manifestacions reprimides per la policia. En els països del tercer món la fam i la mort tornen a ser freqüents. La lluita pels ja escassos recursos naturals, origina guerres com la d’Europa en Líbia.

     No obstant això, enfront d’aquesta visió apocalíptica, hi ha esperança, desitjos de canvi i una revolució social, pacífica que s’estén a nivell mundial. Es coneix com el Moviment dels Indignats, un moviment nascut en les places d’Espanya, conegut com el 15-M. Internet va ser el vehicle d’unió d’aquests moviments i d’una informació alternativa i lliure, que a pesar dels esforços del Club Bilderberg, no han pogut controlar encara. El 2012 s’ha convertit en una data d’esperança en què l’home s’alliberarà de la seua esclavitud i ascendirà com a espècie. És la nova filosofia que inunda la xarxa. El coneixement de la nostra història verdadera i dels plans de l’Elit mundial, la constant aparició en massa d’ovnis amb missatges de pau i fe, ens diuen que quelcom nou està a punt d’ocórrer, un missatge que forma l’antítesi del catastrofisme.

     Però, cal no oblidar que actualment, segons David Icke, continua el control extraterrestre del planeta Terra. Els llinatges que hui controlen el món i les nostres vides són els mateixos que van dominar Lemuria, l’Atlàntida, Sumèria, Egipte, Babilònia, l’imperi romà, el britànic i els altres imperis europeus. Els extraterrestres dominen als presidents dels Estats Units, els primers ministres, les famílies que controlen la banca i les empreses multinacional, els propietaris dels mitjans de comunicació i aquells que controlen l’exèrcit. Seguim dominats per la mateixa tribu entrecreuada d’híbrids extraterrestres: els nefilim. El coguionista de la pel·lícula Matrix afirma que els fills de Matrix, una raça interdimensional, controla el món des de fa milers d’anys, convenint en l’opinió que defensen altres “autoritats” de l’altura de Zecharia Sitchin, Sixto Paz, Drunvalo Melchizedek, Nassim Haramein… Hi ha evidències històriques en totes les civilitzacions de l’existència de la raça rèptil, entre altres, i de la seua influència fins a l’actualitat, però són entitats interdimensionals amb capacitat de metamorfosar-se i aparençar un físic humà normal.


David Icke


     Creiem que tenim llibertat perquè podem triar entre dos opcions, però la realitat és que els dos partits majoritaris en totes les suposades democràcies estan controlats per la mateixa organització. La major dictadura és aquella en què ens creiem lliures perquè no ens rebel·larem contra el que ens esclavitza. El major control que existeix és la presó sense barreres. I considera que este fet és pitjor que en el comunisme i feixisme perquè la població no veu els dictadors.

      Tots som repetidors del que diuen els altres: els professors, els metges, científics..., i els periodistes són la majoria repetidors de les versions oficials que es limiten a repartir convertint-se en relacions públiques. No pensem i vivim com a borrecs. La versió oficial ens presenta les guerres com si foren una pel·lícula i així poden bombardejar ciutats senceres i cometre barbaritats mentre ens entretenen amb concursos televisius i frivolitats.

     Els verdaders terroristes estan dins dels governs. Els terroristes de carrer poden causar cents o milers de morts, però no milions com sí ho aconsegueixen els grans bombardejos i l’ús d’altres armes en poder dels governs.

     L’objectiu final és la consecució d’un govern mundial que controle les finances i els diners, eliminat l’efectiu i obligant a usar targetes perquè així ells tindran els diners i el poder. Un altre dels objectius és introduir xips en el ser humà connectats a un ordinador global. L’actual ús de xips en els carnets d’identitat és només el principi. Altres exemples de control de població són les empremtes digitals, l’escaneig de retina i les bases de dades d’ADN. La cúpula que controla el govern mondial està formada per una xarxa de famílies relacionades entre si des de fa segles. Els presidents de govern, les multinacionals, o el que considerem alts organismes de poder són mers administradors dels de dalt que són uns complets desconeguts. De fet, ni tenen nom perquè així no es pot investigar quelcom que no té ni nom. La denominació més habitual és Illuminati.

     Com explica Naomi Klein en La Doctrina del Choque, quan es volen imposar unes mesures impopulars que retallen llibertats constitucionals i beneficiar als interessos d’uns pocs, la millor estratègia és sembrar el caos artificialment, crear un problema, esperar una reacció de por de la població que demanda solucions contundents i oferir les mesures que es pretenien des del principi. Sobre este tema, David Icke ofereix nombrosos exemples sobre Les mentides del 11-S i els seus verdaders autors. Explica que l’elit va finançar tant al comunisme com al feixisme i a EUA, perquè enfrontant a tots en guerres s’aconsegueix un estat de desesperació general que porta acceptar de bon grat institucions globals centralitzades. Con exemples, senyala les fictícies armes de destrucció massives d’Iraq i mostra com en 1983, Donald Rumsfeld va vendre armes a Saddam Hussein que aquest va usar contra els kurds i que el govern nord-americà també va vendre armes nuclears a Corea del Nord acusant-los després de tindre-les.



     Afirma també que no hi ha lliure mercat i que es tracta d’explotar als països pobres perquè fabriquen productes per cèntims que es vendran cars en els països rics. És llibertat per a explotar.

     La manipulació de la por, l’emoció més important per al poder, afavoreix que l’home entregue parcel·les de la seva llibertat a l’Estat. A major por, major tolerància social. Les pors que ens inculquen són aquestes: temor de no pagar la hipoteca, a perdre el treball, a no poder sobreviure, al terrorisme, al canvi climàtic. Bombardejar-nos amb tot tipus de por és la clau per al control extern del individu. Es tracta d’alliberar les nostres ments del poder de la bandada i, citant a Matrix com a exemple de pel·lícula amb bon contingut simbòlic, explica que el primer pas cap a la llibertat és reconèixer que som esclaus, veure els barrots. Ací comença la deshipnotització.

     Vivim en una realitat hologràfica en què la realitat és una il·lusió i el que existeix és un camp de freqüències que descodifiquem amb la ment com si fóra un sintonitzador de televisió. De les moltes freqüències que existeixen, connectem amb una onda o altres segons el nostre aparell. La clau és manipular el que imaginem que som: no veiem les coses com són, sinó com creiem que són. El major hipnotitzador col·lectiu es la televisió que ens diu el que és verdader, quina es la realitat, la moral, etc. I després d’ella l’educació. Açò fa que actualment el nostre ordinador mental siga programat per a encaixar amb els interessos dels qui ens governen. Per a explicar millor estos conceptes David Icke relata els fets extraordinaris que s’aconsegueixen en estat d’hipnosi: menjar creïlles creient que són pomes perquè el sabor es descodifica en el cervell i no en la boca, veure objectes darrere d’una persona perquè podem veure més enllà de l’ull físic i el contrari, no veure una persona davant dels nostres nassos perquè així ens programa l’hipnotitzador

      Els tres mecanismes de control principals són: la por ja explicat. el menjar i distintes substàncies que modifiquen l’equilibri electromagnètic del cos. Entre elles destaquen l’aspartamo, un supressor de les activitats cerebrals, una toxina excitant que va vendre Donald Rumsfeld, quan era director del la farmacèutica D. G. Searle & Co., a Monsanto per una enorme fortuna. El fluor es un supressor cerebral que limita la nostra capacitat de pensar i està present en les reserves mundials d’aigua potable. Els aliments transgènics ens modifiquen genèticament, així com les vacunes alteren el sistema immunològic. A més, tota mena de substàncies dissenyades en laboratoris e influències electromagnètiques que ens converteixen en robots. La droga és el combustible de l’economia mundial i sense ella tot s’afona. De fet, la majoria dels reclusos estan en la presó per tràfic de drogues o delictes afins “El món està dirigit des de l’ombra per un món paral·lel liderat pels grans traficants d’armes, de drogues i pels terroristes, que mantenen un poder important en els principals servicis secrets, en els governs i en les organitzacions internacionals”. “Els Governs i grans organismes que apel·len a la pau o lluiten contra les drogues, són aquells que venen armes i trafiquen amb drogues a major escala” (Daniel Estulin, Los Señores de las Sombras)



     Aquest autor continua dient en la seva obra La verdadera historia del Club Bilderberg: “En África hi ha, a hores d’ara, trenta dues guerres obertes. Totes són guerres energètiques. Fes un exercici: superposa en un mapa del món la ubicació del petroli amb els països que estan en guerra. Tot encaixa” “De les trenta cinc oeneges que estan en África, totes pertanyen al món blanc occidental. Totes estan finançades per les mateixes empreses que volen fer-se amb els recursos naturals. Fundació Rockefeller, Carmedy, Fundació Ford, Oxam… La gent base que està treballant allí és meravellosa, però ells no manen”.

     “Jo no tinc televisió. Tampoc hipoteca, viu en una casa de lloguer perquè no m’agrada deure un dur a ningú. En ma casa només hi ha energia solar i tenim un xicotet hort que ens fa autosuficients en tot” (Daniel Estulin)

     En una entrevista de La Vanguardia (18-10-2007), el periodista li pregunta:

-Vosté fa en el llibre especial insistència en Darfur, per què?

-Sudan és l’epicentre de la crisi mundial entre uns quants països. Fa pocs mesos vaig estar en Darfur amb un xicotet exèrcit de legionaris que em protegien. Tots els governs occidentals estan ací, però també estan els servicis d’espionatge, les grans multinacionals com a Coca-Cola, i també oeneges. Per què? Darfur és l’últim lloc en el món on encara hi ha petroli per explotar i on encara tens terreny -i en África en general-per a plantar menjar.

-Qui són els senyors que estan en l’ombra, segons la seua teoria?

-Són elements que a l’ull humà no existeixen.

      Contestació enigmàtica! Mes endavant aclareix que son sers d’un altra dimensió, sers espirituals, ser fets d’energia pura, no contaminada de matèria. Aquests controlen a la oligarquia establerta en el poder facilitant-los diners, l’única cosa que valoren. Hi ha gent que té autèntiques fortunes, que vol mantindre el que té i fer-se amb el control del que no té a costa nostra i dels altres. L’elit vol fer-se amb el control dels últims pous petrolífers que necessiten per a seguir el seu creixement. Les empreses volen el creixement sense límit però estan xocant amb el sostre d’energia finita. L’elit, l’home darrere de la cortina, vol salvar-se a si mateix, això sí, a costa de totos.

- En el llibre parle de com els jueus treballen braç a braç amb terroristes com Al Qaeda, traficant diamants a través d’África. Són socis de necessitat. Al Qaeda utilitza diamants per a amagar diners, després els ven i paga els seus atemptats a través de les màfies russes que, al seu torn, els venen als jueus a Londres, concretament en Chelsea, que és on està el centre.

-Jo pensava que els talibanes i els jueus no es portaven precisament bé…

- És mentida. Els talibanes són una de les dotze tribus d’Israel, tenen els mateixos costums, els mateixos noms…

- Per què els Mitjans de comunicació no parlen de tots estos temes que vostè m’exposa?

- Tin en compte que el principal negoci dels Mitjans de comunicació no és comptar la veritat, sinó amagar-la. Ells formen part de tota esta moguda. Pensa que la droga és el lubricant de l’economia mundial, si elimines la droga, es desploma l’economia mundial. Com pot parlar el New York Times o el Washington Post d’açò, quan se’ls poden desplomar els seus inversors?

Gonçal Vicens i Bordes, Pego 2011


Comentaris

Entrades populars