Fantasía i alquimia al món de Christopher Ulrich


      Christopher Ulrich és un pintor d'imatges surrealistes, relacionades amb la màgia i l'alquímia. Les seues influències inclouen mitologies recents, els misteris de l'alquímia i la immensitat de la realitat còsmica. És un viatge fosc, però algú ha de fer-ho: en l'obra d'aquest artista trobem agudesa intel·lectual, ànima i la determinació titànica d'entendre  els per què de les revelacions que es produïxen en el món.

     Christopher va començár el primer de tres grans experiments, “The Demoneater Sèries”, l'any 2005,  les que han sigut publicades en format llibre, en una edició de tapa dura. Demoneater consistix en una sèrie de 15 “Claus” per a 15 “Portes” . Aquestes pintures descriuen els reflexos negres i clars d'un sol personatge.

      Les series van ser representades novament en  Grand Central Art Center Museum àt CSUF. Ulric va exposar el projecte titulat “Illuminator: The Royal Wedding,” el qual va debutar en la galeria  La Llum de Jesus Gallery el 6 d'agost del 2010.

     L'artista il·lustrador, a més, està dotat d'un vocabulari que pot competir amb el de Shakespeare i Tolstoi. El seu llenguatge i el seu apassionament és capaç de traslladar a qui escolte a través del seu món artístic i espiritual. El seu treball és visualment impressionant, i al mateix temps, profundament inquietant. 

















La Velleta Verda, 2011 



Comentaris

Entrades populars